Prečo poskytujeme službu ODM?

Richroc je poskytovateľ energetických riešení s 15-ročnými skúsenosťami. Sme výrobca s vlastným R&D centrom, SMT dielňou, dizajnovým centrom a výrobnou dielňou. S vyššie uvedenými výhodami sme poskytli zákazníkomODMbatérie, mini UPS a riešenia napájania založené na konkrétnom projekte úspešne.

Richroc mini ups

Batériové riešenia sú našou hlavnou oblasťou podnikania, mini UPS a batériové jednotky sú naše prvé produkty. Štandardné položky a objednávky OEM pokrývajú 20% nášho predaja.

UPS MINI ODM

Poskytujeme energetické riešenia na základe potrieb projektu, projekt ODMs pokrýva 80 % nášho predaja.
V súčasnosti je Richroc hlavným a najväčším dodávateľom mini dc UPS v Španielsku, Južnej Afrike, Bangladéši, Mjanmarsku a Mexiku. Naším cieľom je stať sa najväčším svetovým výrobcom mini upov, pomáhať zákazníkom rozširovať ich podiel na trhu s ich značkou a našimi produktmi. Preto sme radi, že môžeme spolupracovať s vynikajúcimi spoločnosťami, ktoré majú svoju značku a vyspelý postup.
Ak vaše existujúce produkty nedokážu splniť vaše špeciálne funkčné potreby a naliehavo potrebujú exkluzívne prispôsobené riešenie! Kontaktujte prosím tím Richroc a my vám poskytneme prispôsobené riešenie.


Čas odoslania: máj-06-2024