Ako vyzerá produktová stena, aby sa prispôsobila prípadu použitia zákazníka?

Spoločnosť Shenzhen Richroc Electronics Co., Ltd bola založená v roku 2009, má 15-ročné skúsenosti so špecializáciou na výrobu neprerušiteľných napájacích zdrojov, aby sme zaistili, že potreby používateľov sú v súlade, vytvorili sme produktovú stenu založenú na zákazníckych scenár používania, aby zákazníci mohli lepšie pochopiť vlastnosti a funkcie našej UPS.

UPS pre wifi

Na našej produktovej stene je zobrazených celkom 7 produktov. Je jasne vidieť, že prvým je hot-selling našej spoločnosti WGP103A, tento Mini DC UPS pre WiFi router a ONU, vstupné napätie je 12V a výstupné napätie je 5V,9V, 12V. Kapacita je 10 400 mAh. Druhý je cenovo najefektívnejší UPS v našom obchode, teda UPS1202A, tento DC 12V Mini a UPS pre WiFi router tiež, vstupné napätie a výstupné napätie je 12V, kapacita y je 6000mAh a medzi ďalšie štýly patrí POE Mini UPS, ktorý má kapacitu 31200mAh vysokovýkonný UPS a tak ďalej.

mini ups

Sme čínsky výrobca špecializujúci sa na UPS, naša značka WGP si vybudovala dobrú povesť v mnohých krajinách a veľkoobchodne dodávame 5V, 9V, 12V DC UPS do sveta za najdostupnejšiu cenu.

mini ups


Čas odoslania: 18. júla 2024